صفحه نخست تماس با ما RSS 2.0

درباره ما

به وب سايت الگوي مصرف خوش آمديد . براي شما لحظات خوبي را آرزو ميكنم . بنده رضا عبدالملكي ، دانشجوي رشته كامپيوتر از دانشكده فني دورود هستم . ما را از نظرات گرم خود محروم نكنيد . با سپاس .

مدير سايت :رضا عبدالملكي
 

آمار سايت

بازديد : 157764
كل مطالب : 612
كل نظرات : 21
بروز رساني: دوشنبه 24 فروردین 1394 
» کاربر: Admin

اين وبلاگ را صفحه خانگي خود كن ! به مدير وبلاگ ايميل بزنيد ! ذخيره كردن صفحه! اضافه کردن اين وبلاگ به علاقه منديها! لينک RSS

site map site map ror html site map
Add to Technorati

طراح قالب و سرور وبلاگ

 

روزمرگي،آفت اصلاح الگوي مصرف

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

وبلاگ الگوي مصرف | olgoye88.rasekhblog.com | رضا عبدالملكي


اساسا اصلاح الگوي مصرف را بايد از ابعادي چندجانبه نگريست. مفهوم اصلاح الگوي مصرف، مصاديق مصرف نادرست و ريشه‌هاي مصرف‌گرايي از جمله اين ابعاد هستند
.

چگونگي شيوه‌هاي مصرف و شاكله اصلي آنها در اقتصاد اجتماعي مردم ايران بيانگر اين واقعيت است كه ما جامعه‌اي مصرفي هستيم، در حالي كه دياگرام مصرف ما به هيچ وجه با توليد ملي‌مان متناسب نيست و اين شكاف ميان مصرف و توليد از طريق درآمدهاي نفتي پر مي‌شود و به همين سبب از خيل عظيمي از تصميمات و سياست‌هاي عقلاني كه در غياب نفت مي‌بايست گرفته مي‌شد، مغفول مانده‌ايم .

الف)‌ بررسي مفهومي و تئوريك اصلاح الگوي مصرف

اصلاح الگوي مصرف عبارت است از نهادينه كردن روش صحيح استفاده از منابع كشور به قسمي كه سبب ارتقاي شاخص‌هاي زندگي مردم و كاهش هزينه‌ها شده و از اين منظر زمينه‌اي براي گسترش عدالت عمومي است. از طرفي الزام مصرف بهينه باعث شده تا علاوه بر پيشرفت علمي ناشي از ارتقاي فناوري در طراحي و ساخت وسايل و تجهيزات بهينه مطابق با استانداردهاي جهاني، فرصت توزيع مناسب منابع و پيشرفت در بخش‌هايي كه كمتر مورد توجه قرار داشته نيز فراهم شود .


 

اصلاح الگوی مصرف باید در جامعه نهادینه شود

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

باید به موازات نامگذاری سال 1388 به عنوان اصلاح الگوی مصرف، شرایط برای تغییر ذهنیتی در میان آحاد جامعه و مردم نیز رقم خورد . ما به عنوان مسلمان در خصوص اصلاح الگوی مصرف باید با توجه به تاكیداتی كه در آموزه‌های دینی وجود دارد، لازم است اقدام جدی در خصوص مقابله با اسراف به عمل آوریم .از طرف دیگر با توجه به اینكه مردم ایران از سابقه و تمدن مثبتی برخوردارند باید از ظرفیت مثبتی كه در خصوص رفتار متعادل و سازنده  در ارتباط با بكار گیری امكانات و منابع كشور دارا هستند بهره گیرند. به نظر می‌رسد مجلس شورای اسلامی‌، قوه مجریه و تمام نهادهای فرهنگی باید به دنبال این باشند  تا الگوی اصلاح مصرف را به عنوان یك فرهنگ در جامعه نهادینه كنیم. باید دقت داشت الگوی اصلاح مصرف نباید تنها برای آحاد جامعه مطرح شود؛ جهت دار كردن موضع اصلاح الگوی مصرف به واقع منحرف كردن آن از اهداف استراتژیك است. باید برای اجرایی شدن بحث اصلاح الگوی مصرف دولت و قوه مجریه شرایطی را فراهم كنند تا موضوع اصلاح الگوی مصرف به صورت امری نهادینه در جامعه درآید. نباید بحث اصلاح الگوی مصرف تنها محدود به مصرف كالا شود بلكه بهتر است در بحث زمان، رفتار و  اخلاق و خدماتی كه دولت‌ها ارائه می‌دهند از جمله اتمام به موقع پروژه‌ها همگی می‌ تواند به معنای اصلاح الگوی مصرف تلقی شود.


 

بهينه سازي مصرف انرژي در ادارات

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

وبلاگ الگوي مصرف | olgoye88.rasekhblog.com | رضا عبدالملكي
 

از آنجايي که حفظ و نگهداري ذخاير انرژي که ثروت ملي ما به شمار مي روند از وظايف اصلي ما بوده و با توجه به مصرف بي رويه انرژي که از دغدغه هاي امروز جامعه کنوني مي باشد و عدم استفاده درست از آن باعث بالارفتن چشمگير هزينه ها و در نتيجه فشار اقتصادي جامعه است لزوم مديريت مصرف انرژي بر همگان واضح و مبرهن بوده و آموزشهاي مبتني بر آن امري بديهي است .

راه کارهاي اجرايي کاهش مصرف انرژي در ادارات

- بهبود بهره وري در روشنايي

- استفاده از در و پنجره هاي upvc به جاي آلومينيومي و آهني

- استفاده از پوشش هاي سلولزي به جاي رنگ در ساختمان

رابطه روشنايي و بهره وري

روشنايي مصنوعي خوب، مهم است چونکه تقريبا %25 کار انجام شده در کارگاهها و کارخانه ها زير نور مصنوعي است. روشنايي از اينرو مي بايد هدفمند، اقتصادي، حافظ سلامتي و زيبا باشد. بنابراين فقط نبايد به توليد نور و روشنايي فکر کرد بلکه ضرورت دارد به اثار فيزيولوژيک نور بر بدن انسان، يعني رابطه ميان روشنايي و بينايي نيز توجه کرد، زيرا نور در حال و وضعيت انسان تاثير ميگذارد .